Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Spoedgeval

Vacature doktersassistente

Publicatiedatum:

Wij zoeken per direct een enthousiaste doktersassistente.

VACATURE DOKTERSASSISTENT(E) 24-36 uur

Wij zoeken een enthousiaste Doktersassistent(e) voor ons team  

Huisartsenpraktijk De Kleine Dommel in Geldrop

 

 

 

Voor onze huisartsenpraktijk De Kleine Dommel in het centrum van Geldrop zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, gezellige doktersassistent(e).

 

Functie

Onze doktersassistent(e) is de spin in het web van onze praktijk. Bij ons voer je je werk als doktersassistent(e) uit in de breedste zin van het woord. De telefoon of e-consulten beantwoorden, trieëren en plannen zijn belangrijke taken. Daarnaast draai je spreekuur in de behandelkamer en beman je de balie. Op termijn bestaat je werk ook uit neventaken binnen de praktijk. Dit varieert van begeleiden van stagaires tot voorraadbeheer. Kortom veel variatie en uitdaging! Onze backoffice is helemaal vernieuwd, je kijkt mooi uit over de Kleine Dommel. Een fijne plek om met het assistente team samen te werken.

 

De praktijk

Onze praktijk bestaat uit drie praktijkhoudend huisartsen en we hebben bijna 10.000 patienten. Daarnaast werken er verschillende waarnemend huisartsen, praktijkondersteuners en doktersassistenten. We werken vanuit het gedachtengoed van Positieve Gezondheid. We stimuleren de zelfredzaamheid van onze patiënten en werken samen in de wijk. We zijn een opleidingspraktijk en NHG geaccrediteerd. Wil je meer weten over onze praktijk kijk op https://dekleinedommel.stroomz.nl/de-praktijk.  De praktijk is onderdeel van de Zorggroep Stroomz, lees meer over Stroomz op https://www.stroomz.nl/eindhoven.

 

Jij bent de doktersassistent(e) die we zoeken als
Je beschikt over een diploma doktersassistent(e);

Je het fijn vindt om onze patiënten te voorzien van goede zorg;

Je bent vriendelijk, enthousiast, kan goed in teamverband werken en vindt het leuk om ons super gezellige team te versterken;

Je weet van aanpakken.

 

Wij bieden

Arbeidsvoorwaarden conform CAO Huisartsenzorg, salariering afhankelijk van werkervaring. 

En een super leuk, gezellig team waar je een fijne werksfeer zult hebben samen met de huisartsen, praktijondersteuners en dokterassistenten.

 

Dienstverband

Het betreft een functie voor in principe 24-36 uur.

 

Hebben wij je interesse geprikkeld?

Stuur dan je motivatebrief en CV naar astrid@hadkd.nl

Voor vragen kun je contact opnemen met Astrid van den Broek, praktijkmanager, 040-2862715.